Mobilya Kulp Montajı Nasıl Yapılır?

Mobilya Kulp Montajı Nasıl Yapılır?

Mobilya Kulpları

Ev ve iş yeri gibi alanlarda hayatımızı kolaylaştırmak için farklı çeşitlerde mobilyalardan faydalanırız. Bu mobilyaların üretimi için farklı malzemeler ve sistemler kullanılır. Mobilya kulpları, mobilyaların rahat şekilde kullanılması, kapakların ve çekmecelerin kolay açılması için  kullanılan ürünlerdir. Mobilya kulplarında sadece işe yararlık gözetilmemiştir. Birbirinden farklı tasarıma sahip arasından seçeceğiniz kulp seçenekleri ile dekorasyonunuzu kusursuzlaştırmanız mümkün.

Mobilya kulpları, mobilyaların tasarımlarına göre her çeşit mobilyada kullanılabilir. Elbise dolapları, ayakkabılıklar, gömme dolaplar gibi dolaplar için bu  kulp  seçenekleri tercih edilebilir. Kulplar çekmeceler, sürgülü kapaklar ya da farklı yönlere açılır kapaklar gibi kullanım alanlarına sahiptir. Oturma odası takımı, yatak odası, genç odası ve çocuk odası takımları, mutfak dolapları ve kutular gibi her alanda ve mobilya seçeneğinde işlevsel olarak kullanılırlar.

Mobilyaların Fonksiyonel ve Şık Tamamlayıcısı: Mobilya Kulpları

Mobilya kulpları  kullanım amaçlarına göre çeşitli modellere sahiptir.  Çekmece kulbu, çekmecelerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu kulplarda çift ya da tek bağlantı noktası bulunur. Bu kulpların tasarım özelliklerine göre uzun veya kısa versiyonları mevcuttur. Kulp seçenekleri arasında dolaplarda kullanmak üzere üretilmiş çeşitler de vardır. Dolaplarda kullanılan dolap kulbu çeşitleri arasında düğme ya da top şeklindeki kulplar, düz kulplar, sarkaç şeklindeki dolap kulpları ve çocuk dolap kulpları sayılabilir.

Püf Noktası: Mobilya Kulpları Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

Mobilya kulpları  söz konusu olduğunda fonksiyonellik, sağlamlık ve estetik gibi unsurları devreye alıp hem uzun yıllar kullanabileceğiniz hem de mobilyalarınızı tamamlayan, dekorasyonunuzda hoş bir detay olabilecek ürünleri tercih etmelisiniz. Yoğun olarak kullanılan kapak ya da çekmeceler için özellikle uzun süre dayanabilecek türde dayanıklı kulplar seçilmelidir. Kulpları satın alırken montajı için gerekli olan vida ve benzeri malzemeleri de satın almayı unutmamalısınız. Mobilya kulpları ile benzer şekillerde bulunan  askı  seçenekleri de, kulplar gibi hayatınızı kolaylaştırmak amacı ile üretilir.

Hem mobilyalarınız ile uyumlu hem de bütçenize dost mobilya kulpları şimdi Ehobici.com' da. Seçenekler arasında detaylı araştırma yaparak, kendiniz için en uygun ürüne ulaşabilir, kolayca sepetinize ekleyebilirsiniz.

Mobilya Kulp Montajı Nasıl Yapılır?

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.