Cadence Hybrid Multisurface Boya Nerede ve Nasıl Kullanılır?

Cadence Hybrid Multisurface Boya Nerede ve Nasıl Kullanılır?

Cadence Boya

Öncelikle bir çok farklı alanda kullanıldığında mükemmel sonuçlar veren Cadence boya markasının tüm çeşitlerinin tamamını Ehobici.com web sitemizden temin edebilirsiniz.

Amatörden profesyonele kadar her çeşit kullanıcının öncelikli tercihlerinden biri olan bu markanın tüm boya çeşitlerini sitemiz üzerinden tüm Türkiye'ye aynı gün kargo ve %100 müşteri memnuniyeti garantisi ile siz değerli hobi severelere güvenle temin ediyoruz.

Cadence boya kullanarak memnun kalan müşterilerimiz arasına siz de katılabilirsiniz.

Her türlü yüzeye pratik bir şekilde uygulanabilen ve kolay tutunan Cadence akrilik boya çeşitleri aynı zamanda geri dönüşüm (DIY) çalışmalarında da son derece iyi sonuçlar vermektedir. Zengin renk çeşitliliğine sahip boyalar astar yada zımpara işlemi yapmaya gerek kalmadan mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ahşabın yanı sıra kumaş, plastik, taş ya da cam yüzeylerde kullanım için de Cadence' in farklı boya çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Özellikle eskimiş olan eşyalara yepyeni bir görünüm kazandırmak için kullanılan Hibrit Multisurface boyalar canlılığını ve parlaklığını çok uzun süre muhafaza edebilmektedir. Bu sayede kullanılan boya çok uzun süre boyunca formunu koruyabilmektedir.

Aradığınız tüm renkleri eksiksiz bir şekilde bulabilmeniz için Cadence Boya Multisurface markasının renklerinin tamamı web sitemizde mevcuttur. Aynı zamanda Cadence Boya' ların tamamı sağlığa zarar veren toksik maddeler içermez.Ayrıca markanın boya çeşitleri tuval üzerine de rahatlıkla uygulanabilmektedir. Boyalarınızın ve uygulamalarınızın uzun yıllar korunması için Cadence Vernik çeşitleri debulunmaktadır.

Cadence Boya Çeşitleri En Ucuz ve En Uygun Fiyat ve Fırsatlarla Ehobici.com'da

Uzun yıllardır kalitesini kanıtlamış olan Cadence boya çalışmasına yeni başlayanlar için de ideal bir seçenektir. Çünkü uygulaması son derece kolaydır ve bu da boya yaparken yapılan işe konsantre olunmasını sağlar. En uygun Cadence boya fiyatları avantajından da faydalanarak sitemizden beğendiğiniz boyaları belirleyip sepetinize ekleyerek bize iletebilirsiniz. Uygun ve ücretsiz kargo avantajlarına sahip fiyatlarımız ile istediğiniz boyalar en hızlı şekilde kapınıza kadar gelsin!

Cadence boya sadece hobi çalışmaları için değil geri dönüşüm (DIY) uğraşlarınız içinde birbirinden farklı ve kaliteli ürünleri seçenek olarak sunmaktadır. Cadence boya çeşitleri arasında ihtiyacınıza en uygun olan ürünleri seçerek tüm hobi ya da geri dönüşüm projelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Cadence Multi Surface boyaları kullanarak birçok farklı yüzeyde etkili ve kaliteli sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Cadence multi surface boyaları birçok renk seçenekleri ile uygulanan yüzeyde tam kapama sağlar. Astarya da zımpara işlemine yer vermeden boyama işleminizi gerçekleştirmenizi sağlayan boya özellikle ahşap, cam, porselen, seramik, taş, tahta, plastik, kumaş gibi hem emici hem de emici olmayan ürünlerin boyanmasında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Cadence boya fiyatları ile uygun ve ekonomik çözümü sunmaktadır. Cadence ahşap boya ve Cam Boyalarının yanı sıra Kumaş Boya seçeneklerini geniş bir kullanım alanı seçeneği vermektedir.

Cadence Hibrit Multisurface Boyalar Sayesinde Ekstra İşlem Yapmanıza Gerek Yok!

Eski eşyaların yenilenmesinde ya da yepyeni ürün yaratma işleminde kullanabileceğiniz Cadence boyaları farklı özelliklere sahip olan içerikleri ile bir çok seçeneği sunabilmektedir. Cadence boya ile ilgili yardım linklerimizi kullanarak birçok bilgiye ulaşabilir ve ürünü ne şekilde kullanacağınızı daha iyi anlayabilirsiniz.

Cadence akrilik boya ve cadence multi surface boya çeşitleri astar ya da zımpara yapmaya gerek bırakmaması ile daha ön plana çıkmaktadır. İlave bir uğraş gerektirmeden direkt olarak çalışmalarınızı renklendirme aşamasına geçebilirsiniz. Bu sebeple Cadence boya çeşitleri hızlı bir şekilde çalışmanızı tamamlamanız gerektiğinde de tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Böylece zamandan da ciddi anlamda tasarruf edebilirsiniz.

Tuval üzerinde kullanım için de uygun olan Cadence boya çeşitlerinin zengin renk skalası ile tuval çalışmalarınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Cadence Boyalar CE normlarına uygun olarak üretilmektedir. EN71 normlarına da uygun olan boyalar güvenle kullanılabilmektedir.

Cadence Boya Çeşitleri Sağlığa Zararlı Madde İçermez

Dayanıklı bir yapıya sahip olan ve zengin renk pigmentleri sayesinde uzun süre orjinalliğini koruyan Cadence multisurface boya çeşitleri sağlığa zarar verecek toksik maddeler içermez. Pek çok farklı yüzeyde (ahşap, cam, porselen, seramik, taş, tahta, plastik, kumaş) kullanılabilmesi bu ürünlerin en cazip özelliği arasında yer almaktadır. Kokusuz olduğu için kullanımı esnasında herhangi bir rahatsızlık yaratmaz.

Özellikle cam, ahşap, deri gibi farklı materyaller kullananlar için Cadence hibrit multisurface boyalar daha uygun bir üründür . Multi surface boyalar yüzey çeşidinden bağımsız olarak her yüzeye homojen bir şekilde yayılabilmektedir. Bu sebeple farklı yüzeylere de uygulansa renk tonu açısından bir fark yaratmaz.

Cadence Boya' ların renk pigmentleri zengin ve göz doldurucudur. Bu sebepten yüzeylere az miktarda kullanılması kapatıcılık açısından genelde yeterli olmaktadır. Bu açıdan düşünüldüğünde boya çeşitlerinin ekonomik bir tercih olduğu söylenebilir. Pek çok farklı markanın ürünü ile kıyaslandığında çok daha az miktarda kullanılması yeterli olabilmektedir.

Cadence Hibrit Multi surface Boya Nedir ?

Cadence firması tarafından üretilen Hibrit Multisurface Craft sektörü için özel geliştirilmiş tüm yüzeylerde rahatlıkla tutunabilen su bazlı yeni nesil bir akrilik boyadır. Cadence Boya ailesinin bir üyesidir. Ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi çok farklı yüzeyler de yüksek kapatıcılık sağlar. İç ve dış mekanlar da kullanılabilir. Astar ve zımparalama gerektirmez. Süper akışkan ve dayanıklı bir boyadır. Deri ve kumaş üzerinde sulandırılarak kullanılabilir Cam üzerinde ikinci kat için mutlaka 12 saat beklenmelidir.

Sağlığa zararlı madde içermez. CE ve EN71 normlarına uygundur.

Cadence Hibrit Multisurface Boya Nasıl Kullanılır ?

Cadence Boya nasıl kullanılır ? en sık sorulan sorulardan bir tanesidir. Bunu cevaplamak için aşağıdaki kısa açıklama size yardımcı olacaktır. Hibrit Multisurface boyayı kullanmak için sünger rulo fırça gereklidir. Boya su bazlı olduğu için herhangi bir ayrıştırıcı ile karıştırılmadan direkt sürülür. Zıt kontrast renkler için en az 2 kat sürülmesi gereklidir. Yerine göre bu 3 kat da olabilir 4 kat da. Peki sürerken nelere dikkat edeceğimiz kısmına gelirsek, Sünger rulo fırça üzerine alınan hibrit multisurface boya 2 boya kabı kullanılarak fazlalığı atılır. Boya kabı yerine plastik tabak da kullanılabilir. İlkinde fazlalık alınır. İkincisin de ise iyice yedirilecek şekilde boya sünger rulo fırçaya sabitlenir. Sonrasında sürülecek kısma yedirilerek sürülür. Katlar arasında 24 saat beklenmelidir.Genelde 12 saatte yeterli olabilmektedir. Ancak garanti olması açısından 24 saat beklenerek 2. Katın yine aynı şekilde sürülmesi sağlanır.Unutmamakta gerekir ki boyama aşaması tamamlandıktan sonra üstüne mutlaka Cadence Vernikler kullanılmalıdır.

Cadence Boya Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktaları

Hibrit Multi Surface Boyayı Sünger Rulo Fırça kullanarak sürmeliyiz.

Zıt Kontrast renkler için 2 hatta 3 kat sürülerek kapatılması gereklidir.

2 Boya kabı (plastik tabak da olur) kullanılarak boyanın sünger rulo fırça üzerinde ki fazlalığı alınmalıdır.

Katlar arasında 24 saat beklenmelidir ve minimum 2 kat sürerek boyanın kapatıcılığı sağlanmalıdır.

Hibrit Multisurface çeşitli boyları mevcuttur. Her boyda miktar mililitre ve litre olarak hesaplanır.

Cadence Boya Fiyatları

Cadence Boya fiyat olarak ürünün mililitresine göre çeşitlilik göstermektedir. Piyasada ki güncel Cadence Boya Hibrit Serisi fiyatları için web sitemizden yada 0554 914 46 22 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.

Cadence Boya Renkleri

Cadence Boya' nın birçok farklı rengi bulunmaktadır. Metalik ve Opak olarak ayrılan bu renkler farklı tonlarda yer alır ve ana renkler ile birlikte ara renkler ile desteklenir. Cadence boya renklerine buradan ulaşabilirsiniz. Toplu kartela olduğu gibi ürünlerin üstünde de renk kartelaları mevcuttur. Arayıpda bulamadığınız renk tonları için her zaman Whatsapp yardım hattımızdan destek alabilirsiniz.

(Whatsapp Destek Hattımız: 0554 914 46 22)

·Cadence Hibrit Multi Surface Çeşitleri Nelerdir ?

Cadence HibritMultisurface Boya 120 ml. Ürün fiyatları için Tıklayınız.

·Cadence HibritMultisurface Boya 500 ml. Ürün fiyatları için Tıklayınız.

·Cadence HibritMultisurface Boya 2 lt. Ürün fiyatları için Tıklayınız.

Kullanım Alanları:

Cadence Boyama noktasında geniş alanlar için ekonomik olan 2 litrelik boyut seçilebilir. Ancak 2 litrelik üretim özel üretim olduğu için sipariş verildiğinde 1-2 günlük ilave bir zaman gerekebilmektedir.

Cadence Boya Bayileri Hakkında ?

Cadence Boya Bayileri Türkiye'nin birçok lokasyonunda mevcuttur. Bayilerin bazıları yerleşil iken bazıları internet üzerinden tüm Türkiye genelinde satış yapabilmektedir. Ehobici.com bir Cadence Boya Ana Bayisidir ve internet üzerinden ve Depo adresi üzerinden satış yapmaktadır. Cadence Boyaları Hibrit serisi de dahil olmak üzere Cadence Boya Ankara bayilerinde ve Cadence Boya İzmir bayilerinde de bulunabilir. Cadence Boya Koçtaş gibi büyük market zincirlerinde de satılmaktadır.

Cadence Multisurface Boya Nerede Satılır?

Cadence’ in Türkiye’de birçok bayiisi mevcuttur. Bu bayilerden bazıları lokasyonlarından satarken bazıları da internet üzerinden satış yapabilmektedir. Türkiye’de bilinen Cadence ürünlerinin satıldığı yetkili internet bayisine buradan ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.